Advocaat

Eric-Gérald Lang beoefent sinds meer dan 10 jaar het fiscaal recht. Gedurende deze periode heeft hij zowel particulieren, KMO’s als grote ondernemingen van diverse sectoren bijgestaan over allerhande aspecten van de fiscaliteit.

Zijn ervaring bestrijkt meer bepaald de ganse ondernemingsfiscaliteit, zoals de vennootschapsbelasting, de reorganisaties, kapitaalverrichtingen, optieplannen of nog het internationale belastingrecht. Hij beschikt tevens over een grondige ervaring inzake BTW, de vastgoedbelasting en de regelgeving inzake tax shelter (audiovisuele werken en podiumkunsten).

Hij is de auteur van verschillende publicaties en een spreker in deze domeinen.

Eric-Gérald Lang is lid van de Brusselse Balie sinds 2007 en was advocaat in de fiscale afdeling van het advocatenkantoor NautaDutilh (2007-2012) vooraleer bij te dragen tot de oprichting van het fiscale departement bij Strelia (2013-2017).

Dit jaar, juli 2017, markeert de lancering van zijn advocaatkantoor onder zijn eigen naam.

Eric-Gérald behaalde zijn diploma in de rechten aan de Université libre de Bruxelles (ULB | 2005 | onderscheiding) en een master in fiscaal recht aan dezelfde universiteit (ULB | 2006 | grote onderscheiding).